TEEMME TERÄKSESTÄ LÄHES KAIKKEA

Lähes 60 vuoden kokemus vaativien hitsattujen – koneistettujen – pintakäsiteltyjen osakokonaisuuksien ja kokonaisten koneiden sopimusvalmistuksesta takaa vaativien, monipuolisten konepajatöiden osaamisen. Kokemuksemme, taitava henkilöstömme, hyvä konekantamme sekä aktiivinen toimintatapamme tuovat kansainvälisesti tunnetuille asiakkaillemme tuntuvaa lisäarvoa. Me tuotamme asiakkaillemme korkealaatuisia koneistettuja osia ja hitsattuja rakenteita ja tarjoamme korkealaatuisia kokoonpanoja valmistamistamme osista.

KateraSteel Oy tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka voidaan räätälöidä yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Vaativat asiakkaamme, joita ovat mm. konevalmistajat, tuotantolaitokset, kaivokset, rakennusfirmat, laitetoimittajat ja monet muut yritykset, arvostavat taitoamme tehdä teräksestä melkein mitä vain. Oma toiminta-alueemme on Suomi, mutta merkittävä osa tuotannostamme menee vientiin kansainvälisillä markkinoilla toimivien asiakkaidemme kautta. Kaiken toimintamme lähtökohtana on luotettavuus, joka koostuu tuotteidemme hyvästä laadusta, palveluidemme monipuolisuudesta sekä nopeista ja pitävistä toimitusajoista.

Katera Steel Oy: Katera Steel yleisesite_2020


SOPIMUSVALMISTUS, ALIHANKINTA JA ASENNUKSET

Tarjoamme kokonaispalvelua, joka käsittää osavalmistuksen lisäksi laitteiden loppukokoonpanon toimitusvalmiiksi. Olemme ammattilaisia niin alihankinnassa kuin sopimusvalmistuksessakin. Osaamme teräsrakenteiden valmistuksen lisäksi myös monipuoliset asennusyöt. Konevalmistajat, tuotantolaitokset, kaivokset, rakennusliikkeet, laitetoimittajat ja monet muut yritykset saavat meiltä kokonaisvaltaista palvelua, joka sisältää teräsosien valmistuksen lisäksi mekaniikka-, hydrauliikka-, pneumatiikka-, automaatio- ja sähköasennukset.

Meillä on useita kumppaniyrityksiä, joille toimimme tuotanto-osastona. Asiakas säästää aikaa ja rahaa, kun teettää pelkkien osien lisäksi myös laitteen kokoonpanon ja asennukset meillä. Meillä on tilaa ja mahdollisuudet tehdä myös koeajot ennen koneiden asiakkaille toimittamista. Logistiikkakulut pienenevät ja ylimääräinen työ vähenee, kun laitteiden toimivuus voidaan testata valmistuksen yhteydessä. Pidämme huolen siitä, että laatuvaatimukset kohtaavat ja toimitusaikoihin voidaan luottaa.

Asiakkaitamme ovat mm. Kone- ja laiteteollisuus, Energiateollisuus, Kaivosteollisuus, Prosessi ja kemianteollisuus, Rakennusteollisuus, Terästeollisuus, Metsä- ja puuteollisuus

Koneiden ja laitteiden sopimusvalmistus

Valmistamme sinun koneesi piirustuksiesi mukaisesti alusta loppuun. Toimimme useille yrityksille tuotantona ja rakennamme koneet valmiiksi. Teemme levytyöt, hitsaukset, koneistukset, pintakäsittelyn, kokoonpanon, testaukset ja pakkaamme myös koneesi valmiiksi. Taitavat asentajamme tekevät laadukkaasti niin mekaniikka- kuin hydrauliikka-, pneumatiikka-, automaatio- ja sähköasennuksetkin.

 

Koneiden ja laitteiden osien vaativat alihankintatyöt

Kaikenlaiset levytyöt, koneistus, hitsaus, pintakäsittely ja loppukokoonpano

Palvelumme käsittävät levytöiden, koneistuksen, hitsauksen ja pintakäsittelyn lisäksi laitteiden ja osien loppukokoonpanon. Valmistusprosessimme on hiottu huippuunsa, ja lopputuloksena on valmiita laadukkaita osia tai tuotteita asiakkaillemme.

Hitsaamme normaalin teräksen lisäksi ruostumatonta- ja haponkestävää terästä. Tarvittaessa teemme valmistamiimme osiin kokoonpanohitsaukset ja loppukokoonpanon.

 

Teollisuusrakentaminen

Teemme paljon tuotteita teollisuudelle ja myös asennamme ne valmiiksi. Käytämme pääasiassa omaa taitavaa asennusryhmäämme, mutta tarvittaessa turvaudumme yhteistyökumppaneidemme apuun.