Tervetuloa töihin Katera Steel Oy:lle

Katera Steel Oy on Kajaanin keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva konepaja, joka on tehty entiseen paperikonehalliin. Siispä toimitilamme ovat nykyaikaiset, avarat ja tilavat (7000 m²). Liiketoimintamme kasvaa koko ajan ja se tarkoittaa sitä, että tarvitsemme lisää osaajia eri ammattialoilta, jotta pystymme vastaamaan kasvun haasteisiin. Tuotantomme työtehtäviin kuuluvat mm: osavalmistus, hitsaus, koneistus, pintakäsittely sekä monipuoliset asennus- ja kokoonpanotehtävät. Toimistopuolen työtehtävät sisältävät monenlaisia asiakaspalvelun, tuotannon ohjauksen ja -kehittämisen ym. tehtäviä. Yrityksellämme on eri toimialoilta tulevien päämiesten verkosto, minkä ansiosta voimme tarjota monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ja vakaan työpaikan kasvavassa yrityksessä.

Tällä hetkellä etsimme joukkoomme mm. seuraavia ammattilaisia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen:

Asentajia tuotteidemme loppukokoonpanoon

Etsimme itsenäiseen työhön kykeneviä, tarkkoja ja luotettavia henkilöitä tuotteidemme loppukokoonpanijoiksi. Edellytämme hakijoilta koneasentajan tai vastaavaa koulutusta, konepiirustusten lukutaitoa ja alan kokemusta. Työtehtäviin kuuluu vaativia koneiden ja laitteiden asennus- ja kokoonpanotöitä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta, koska teemme asennuksia myös asiakkaidemme työkohteisiin. Lähetä hakemuksesi meille 31.1. mennessä.

Työharjoittelu ja kesätyöpaikat

Tarjoamme kesätyö- ja harjoittelupaikkoja tuotannon ja toimiston tehtäviin niin nuorille kuin aikuisopiskelijoillekin. Monipuolinen toimintamme tarjoaa mielenkiintoisia kehittymisreittejä erilaisiin teknologiateollisuuden tehtäviin. Työharjoittelupaikkoja löytyy vaihtelevasti niin hitsaamosta, koneistamosta, kokoonpanon tehtävistä kuin toimistopuoleltakin. Ole rohkeasti yhteydessä!

Vapaamuotoiset hakemukset avoinna oleviin työpaikkoihin ja harjoittelupaikkoihin pyydämme toimittamaan ilman todistusjäljennöksiä osoitteeseen: ismo.jauhiainen@katerasteel.fi