Tervetuloa töihin Katera Steel Oy:lle

Katera Steel Oy on Kajaanin keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva konepaja, joka on tehty entiseen paperikonehalliin. Siispä toimitilamme ovat nykyaikaiset, avarat ja tilavat (7000 m²). Liiketoimintamme kasvaa koko ajan ja se tarkoittaa sitä, että tarvitsemme lisää osaajia eri ammattialoilta, jotta pystymme vastaamaan kasvun haasteisiin. Tuotantomme työtehtäviin kuuluvat mm: osavalmistus, hitsaus, koneistus, pintakäsittely sekä monipuoliset asennus- ja kokoonpanotehtävät. Toimistopuolen työtehtävät sisältävät monenlaisia asiakaspalvelun, tuotannon ohjauksen ja -kehittämisen ym. tehtäviä. Yrityksellämme on eri toimialoilta tulevien päämiesten verkosto, minkä ansiosta voimme tarjota monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ja vakaan työpaikan kasvavassa yrityksessä.

 

Työharjoittelu ja kesätyöpaikat

Tarjoamme kesätyö- ja harjoittelupaikkoja tuotannon ja toimiston tehtäviin niin nuorille kuin aikuisopiskelijoillekin. Monipuolinen toimintamme tarjoaa mielenkiintoisia kehittymisreittejä erilaisiin teknologiateollisuuden tehtäviin. Työharjoittelupaikkoja löytyy vaihtelevasti niin hitsaamosta, koneistamosta, kokoonpanon tehtävistä kuin toimistopuoleltakin. Ole rohkeasti yhteydessä!

Vapaamuotoiset hakemukset avoinna oleviin työpaikkoihin ja harjoittelupaikkoihin pyydämme toimittamaan ilman todistusjäljennöksiä osoitteeseen: ismo.jauhiainen@katerasteel.fi